LOCATION:

CBD Melbourne, VIC

DESIGNERS:

IA Design

BUILDER:

FDC Construction

The whole building underwent a complete face lift during the works with a refresh and reconfiguration to the base build toilets and existing warehouse. The open and airy boardroom has been designed to be open and inviting to visitors with a soft curtain providing visual privacy when required by the occupant.

Tasmanian oak timber screens with a custom routed the Red Bull logo is a prominent feature on both the ground & first floors. The structures provides privacy to the amenities whilst consolidating a feeling of company unity through branding.

The project experienced a value management process in order to match the clients expectations of the new space against the costs associated with the build. During this process we found strong furniture solutions & design efficiencies in order to bring the project to budget. The project was successfully delivered to Red Bull on a tight programme in order to meet the strict leasing agreements.

The brief for the project was to include the strong Red Bull branding whilst incorporating a simplistic Scandinavian look & feel. The team often hosted events externally which saw the opportunity for the new fit-out to cater for gatherings in a large open space adjacent to the ground floor kitchen.

OTHER PROJECTS

Redhill Education

Sinclair Brook

Kaufland